NOBEL Miljø

NOBEL Service signalerer holdning og ansvar i forhold til vores fælles miljø

NOBEL Miljø

Det er vigtigt for NOBEL Service at signalere holdning og ansvar i forhold til vores fælles miljø.

Ved at benytte miljømærkede rengøringsmidler undgår vi at belaste miljøet unødigt, og vores valg af parfumefri produkter bidrager til en reel, ren oplevelse af rengøring.

 NOBEL Service kan præsentere følgende til vores kunder:

 Vi benytter kun rengøringsmidler der er mærket med Svanen.

 Vi benytter mikrofiberklude- og gulvmopper til stort set alle opgaver. Rengøringsresultaterne bliver bedre, hensynet til vores medarbejderes ergonomi tilgodeses, og vi nedsætter vores forbrug af kemi væsentligt.

 Vi benytter pH-neutrale rengøringsmidler til al daglig rengøring.

 Vi foretager den lovpligtige arbejdspladsvurdering, der klarlægger eventuelle arbejds- og sikkerhedsproblemer, som vores medarbejdere kan opleve hos kunder.

 Vi sørger for at alle relevante datablade på rengøringsmidler er hos vores kunder i rengøringsrummet, sammen med værnemidler og en førstehjælpskasse.

 NOBEL Service indkøber gerne særskilte forbrugsmaterialer til vores kunder. Vi er leveringsdygtige i alt, lige fra alle typer af dispensere, papirvarer, håndsæber, cremer, duftfriskere, mm. Vi finder de billigste tilbud på kvalitetsartikler til vores kunder gennem håndplukkede leverandører, og leverer efter aftale varen direkte til døren.

 
navicon

NOBEL Service ApS

Avedøreholmen 82
2650 Hvidovre
CVR: 34 22 41 45
+45 70 22 10 33
Copyright © All Rights Reserved NOBEL Service ApS
Close Menu